Stomppop

Dan nog even terug naar Stomppop. Na onze eerste vergadering er over gehouden hebben, hebben we er weer zoveel zin in gekregen. Aan een feest als Stomppop gaat natuurlijk veel vooraf. We hopen daarom dat het goed druk wordt en dat iedereen het enorm naar zijn zin zal hebben, want dan doen wij van Orion en de nieuwe jongen het niet voor niks.
Wij zijn samen met het hoofdbestuur niet de enige die zich al in een vroeg stadium voorbereiden op het Stomppop festival, want ook de dames van de kinder middag zijn al druk aan het vergaderen en regelen. Zij zetten zich ieder jaar weer voor honderd procent in om er een leuke middag voor de kleinste inwoners van Stompwijk van te maken. Daarom willen wij ze graag nu even aan het woord, computer, pen (ik weet niet hoe je dat zegt) laten.

Ja, ja, hier zijn we dan, wij van de feest commissie van de Stomppop kindermiddag.
FEEST JUNGLE FEEST FEEST JUNGLE FEEST
Zaterdag 2 juli is het feest voor de kinderen van 0 tot 12 jaar!
Een feest met Tarzan & Jane en alle dieren er om heen.
Deze middag hebben wij weer voor jullie een hele leuke middag in petto, met alles er op en er aan. Wat te drinken, wat te snoepen en genoeg om mee te spelen!
Bij het jungle feest kunnen we de kleurplaat niet overslaan, met voor de mooiste of origineelste kleurplaat een gepaste prijs. Deze kleurplaat zal in het Stomppopboekje staan, wat binnen en paar weken huis aan huis bezorgd wordt.
Neem de dan bijgevoegde kleurplaat ingekleurd of op welke fantastische manier versierd ook mee naar de Stomppop kindermiddag.
Net als alle voorgaande jaren zullen wij ons best doen om jullie in de gaten te houden, de EHBO zal ons hierbij helpen. Maar een ongelukje zit in een klein hoekje die wij niet altijd kunnen overzien, en waar we ook niet aansprakelijk voor zijn! Het jungle feest zal plaats vinden in de Stomppop tent in Stompwijk, op het parkeerterrein van de sportvereniging “Stomppop 92”.
Deze gezellige “Stomppop kindermiddag” zal zijn tentzeilen open slaan om 13:45uur, zodat om 14:00uur iedereen aanwezig kan zijn voor de verrassing voor jullie, en een beetje voor ons. Het jungle gekke, gezellige festijn zal dan beginnen en duren tot 16:30 uur. Dan is het feest weer afgelopen en verzoeken wij jullie dan ook naar huis te gaan! Wij zijn al helemaal in de jungle stemming en wij hopen dat jullie dit jungle feest onvergetelijk maken.
Veel Liefs,De feest commissie van de Stomppop Kindermiddag,
Lisanne, Nicole, Corina, Alice, Jolanda, Wendy, Jerney en Mijke.