Het grote FilmFestival was een groot succes!!!

Mede dankzij het mooie weer en de grote opkomst van bekende namen uit de filmwereld was het FilmFestival een groot succes. Stompwijk heeft zich hiermee op de kaart gezet. Teams van bekende films streden dit weekend om het “Gouden Kalf”.
Om 18.00 uur stroomden uit alle richtingen bekende Filmsterren en Filmmakers het terrein van het Festival binnen, dat dit jaar goed beveiligd was met security. Bij de opening gingen honderden ballonen de lucht in, ter nagedachtenis van Ans Luiten. Zij was vele jaren nauw betrokken bij de organisatie van het WeekendKamp. Even leek het erop dat het festival in het water viel, de opening werd verstoord door de komst van Familie Flodder. Zij vielen het festival binnen en wilden de hoofdprijs, het Gouden Kalf, meenemen. De familie Flodder verdween van het toneel en het festival kon beginnen, de teams presenteerden zich eerst. De acts waren origineel, en het werd goed uitgevoerd, de teams waren tegen elkaar opgewassen. Daarna gingen ze op zoek naar geschikte filmlocaties, en toen het donker werd gingen ze erop uit voor een nachtwandeling, het werd een helse tocht met gevaren. De dag erop gingen de teams weer vroeg op pad voor spelen in het Westerpark, ’s middags vond er een survivaltocht plaats, een genot voor de stuntmannen en –vrouwen. Kortom een geslaagd weekend. Mede dankzij de inzet van de leiders, bouwers en kookploeg, en de sponsors, die ons ondersteunden met eten en drinken, en vele anderen.
Bedankt!
De uitslag is als volgt:
1. Shark Tale
2. Brother Bear
3. Lion King
4. Shrek
5. Nemo
6. Peter Pan
7. Incredibles
8. Stuart Little
9. Aladin
10. Sponge Bob
Namens de Staf van het WeekendKamp, Marja, Anneke, Margreet, Sjors, Ankie, Wendy, Jeroen, Aimee en Irma
Let op, de spullen die zijn blijven liggen, zijn te vinden in de Sporthal.