NOOIT GEDACHT zoekt nog steeds oude bromfietsen

Met de beroemde Stompwijkse paardendagen van vrijdag 15 t/m maandag 18 juli in het vooruitzicht zijn de commissieleden van de diverse evenementen uiteraard al volop aan het organiseren. Voor het populaire onderdeel – Hindernisspel met oude bromfietsen – kan de organisatie zoals gebruikelijk weer graag wat oude vehikels gebruiken. Hij of zij die van ’n dergelijke brommer afstand wil doen levert een prima bijdrage aan het welslagen van dit spektakel. Aarzel dus niet, bel per direct naar stalbaas Leo Luiten (071 5801108 of 071 5803157), hij al zich er graag over ontfermen. Even terzijde: Het zelf bouwen en deelnemen met gemotoriseerde voortbewegings –gedrochten (max. 50 cc.) tijdens het hindernisspel wordt door de wedstrijdleiding op hoge prijs gesteld. Zegt het voort!!