orion vervolg

Bedankt dames van de kindermiddag. Ja en dat is wel leuk want die Kleurplaat van de kindermiddag zit straks in het Stomppopboekje Alleen kwamen wij van Orion van de week een keer Orion binnen gelopen om schoon te gaan maken (want dat doen we nog altijd samen met de jongens van .h. ..m..,) toen zaten daar die gasten van het nieuwe bestuur al die kleurplaat in te kleuren terwijl nog niet mag dus dat is niet zo eerlijk. Maar gelukkig hebben wij vernomen dat ze net allemaal 13 of ouder zijn dus mogen ze gewoon niet mee doen.
We gaan trouwens weer een weekend tegemoet met twee openingsdagen namelijk vrijdag en zondag. Dat wordt even gezellig! We hopen dat iedereen komt, al is het alleen maar om die laatste Stomppop kaartjes te halen en wat lekkers te drinken.
Wij wensen iedereen een fijne week toe en graag tot vrijdag en zondag.
Veel Geluk, het bestuur van Orion en .h. ..m.. (als iemand een letter wil kopen horen we dat graag, kan aan de bar)