19e WIELERTIJDRIT

19e wielertijdrit om jet kampioenschap van Stompwijk
Zoals vorige week gemeld, wordt op vrijdagavond 17 juni a.s. het wielerkampioenschap van Stompwijk verreden. Ook verschijnen dan aan de start de deelnemers van de VIERKAMP welke is georganiseerd in het kader van jubileum van de 112,5 jaar jonge ijsclub. Deelnemers kunnen zich aanmelden door middel van onderstaand inschrijfformulier. Ingeschreven kan worden door :
1. leden van de Ijsclub Nut en Vermaak,
2. leden van de toerclub TC,
3. inwoners van Stompwijk,
4. inwoners van Zoeterwoude.
De indeling van de categorieën zijn naar leeftijd. Jongens/meisjes 10,11 en 12 jaar, jongens en meisjes 13 en 14 jaar, dames en heren 15 t/m 39 jaar en dames en heren 40 jaar en ouder. Deelnemers aan de vierkamp hoeven zich niet op te even deze komen automatisch op de startlijst. Inschrijven is uitsluitend mogelijk door onderstaand inschrijfformulier ingevuld en ondertekend voorzien van € 3,50 in te leveren bij Aad de Haas Waterviolier 60
De organisatie

=========================================================
INSCHRIJFFORMULIER TIJDRIT 17 JUNI 2005
NAAM : GEB D.D: M/V:
ADRES : WOONPL:

DEELNAME IS OP EIGEN RISICO

HANDTEKENING:

Inleveren uiterlijk 11 juni a.s. 20.00 uur. Waterviolier 60
=========================================================