Bardancing Orion

WKD party!!!
Ja, ja luitjes, afgelopen zondag was natuurlijk ons promotie feestje voor het nieuwe WKD drankje, namelijk WKD vodka red. Ook was het gelijk een mooie manier om te kijken of we dit overheerlijke dorstlessertje in ons assortiment op te nemen!!! En na lang vergaderen hebben wij dan ook eindelijk besloten dat dit toch wel het beste drankje is om in onze koelkast op te nemen!! Dit kwam mede door ale zeer positive reacties die we afgelopen zondag tijdens de WKD party in ontvangst hebben mogen nemen!!!
Maar eigenlijk beginnen we nu niet helemaal bij het begin, want we waren afgelopen vrijdag ook gewoon open. Ook toen was het lekker gezellig. We gingen tot laat in de avond door. Er werd lekker gedanst en gefeest, wat ons trouwens ook opvalt is dat het op de vrijdag veel en veel drukker wordt. Dus ben je al een hele tijd niet op vrijdag geweest of nog helemaal nooit, dan nodigen wij jullie natuurlijk gewoon uit om er net zo’n mooi feest als op de zondag van te maken!!! Dat het steeds drukker wordt op de vrijdag is niet het enige wat ons opvalt. Ook zien wij een heleboel nieuwe gezichten. Dit vinden wij natuurlijk hartstikke leuk. Het is echt niet erg om een keer een vriendje of vriendinnetje mee te nemen!!!

Stomppop
We zijn heel erg druk met de voorbereidingen voor Stomppop. We willen er dit jaar, zoals gewoonlijk ook weer een zeer knallend feest van maken. En met de line up van dit jaar zal dat zeker lukken. Daar hebben wij alle vertrouwen in, spe ciaal voor jullie zetten we hem er nog een keer in!!!
VRIJDAG:
· Wij zijn lekker
· Pater moeskroen
· Mental theo
·
ZATERDAG
· Kindermiddag
·
ZONDAG
· Rembel
· One two trio
· DJ akie
Ook hebben we nog maar een zeer beperkt aantal kaarten .Je kunt ze bijna op twee handen tellen!! Maar je kan gewoon nog een kaartje halen als je niets van dit grandioze feest wil missen. Je kan eventueel ook gewoon doordeweeks een keertje langskomen als dat u beter uitkomt om even een kaartje te halen. We zijn vrijwel altijd ‘s avonds wel aan wezig. Als dat door zeer mysterieuze wijze fout loopt dan kun je ook even naar Café De Gouden Leeuw lopen. Want ook Ruud heeft een aantal kaartjes voor de verkoop!!
Aankomende week
Het kan helaas niet altijd feest zijn!! We zijn de aankomende week maar een keer geopend en dat is zoals bij jullie alle bekend op de ……..zondag. We openen dan onze deuren voor jong en oud om precies 19.00 uur. Ook starten we dan met ons wekelijkse vrolijke uurtje, maar eigelijk slaat dat helemaal nergens op want de rest van de tijd is ook iedereen vrolijk!! We zien jullie vast allemaal aanstaande zondag verschijnen. Wij kijken er alweer met grote smart naar uit. Groeten en heel veel geluk deze fijne school / werkweek.
Orion en ..e .i…