Beste Blesruiters

Springruiters opgelet
A.s. vrijdagavond is alweer de 2e onderlinge wedstrijd springen. Parcourslopen kan vanaf 18.45 uur, start 19.00 uur. Zondag alweer de 2e wedstrijd dressuur voor ruiters en de menners met daaraan aansluitend DE BARBECUE. We zijn iets later met publiceren, maar heb je je nog niet aange meld, bel dan even met René Möhle tel. 071 580 34 91. Het is belangrijk voor de hoeveelheid te halen lekkernijen. Een oude traditie herleeft: aan het einde van de dressuurproeven halen we een oude traditie van stal:DE HOOGTESPRONG
Een nieuwe generatie staat klaar; bij de pony’s: Iris Sweere, Sanne van Vliet en Rowan van Rijn en bij de paarden (onze leermeester) Kees de Jong en Kimberley Boon. Het belooft weer een gezellige dag te worden met lekker eten aan het slot.
Zo, dat was het weer voor deze week De groeten van Piet van der Mespel (secr