Bardancing Orion

Het afgelopen weekend
Alweer een weekie voorbij en het is natuurlijk hartstikke jammer, maar Orion was maar een keertje geopend, namelijk op zondag! Het weer zat niet echt mee, dus het was wel wat rustig in het begin. Maar toen het opgehouden was met regenen ging het een stuk beter. Er kwamen veel meer mensen opdagen. Het werd dus gewoon weer zoals vanouds heel erg gezellig!! Veel mensen, die vorige week niet aanwezig waren, wilden toch nog even het nieuwe drankje van het assortiment proberen. Want dat is nu zeker zoals jullie vast wel weten, het is namelijk WKD vodka red geworden. Dat is natuurlijk wel jammer voor de gene die op een ander drankje hebben gestemd, maar ja, daar kunnen we ook niet veel aan doen!
De schuimparty!!
Ja ja luitjes, de schuimparty komt eraan. Hij is alweer aanstaande vrijdag, wij beloven natuurlijk dat het een spetterend spektakel wordt. Dat moet ook wel, want het is helemaal uitverkocht!! We zorgen dat Orion natuurlijk weer in de sfeer van het feest is. Maar dan vinden we dat jullie jezelf ook wel een beetje mogen versieren met attributen voor dit feest. Het is overigens wel verstandig om in je zwemkledij te komen. Want het is wel zeker dat je nat wordt!! Het is dus ook niet onverstandig om droge kleren mee te nemen als je na het feest nog een heel eind moet fietsen of zo!!
Stomppop
Het is nu wel duidelijk wie er dit jaar op Stomppop komen optreden. Dat hebben jullie vast allemaal al wel gezien in een vorig nummer van de Dorpsketting of op een van de vele posters die door het hele dorp, en ook in omstreken hangen. Het is wel weer een feestelijke samenstelling van leuke bands hè?! Wat ons wel een beetje verbaast, is dat we nog niet alle kaartjes hebben verkocht!? Denk je nou dat je eigenlijk al een beetje te oud ben voor dit spektakel?! De mannen van pater Moeskroen hebben toch ook al een paar keer in Stompwijk gespeeld!! Dat is toch juist leuk. Dan kun je gelijk even kijken of zij veranderd zijn. Het is dan toch ook voor hen wel geinig om te kijken of jullie zijn veranderd. Dus kom op, ga nog even een kaartje halen!!! Ook wordt dan de naam van het nieuwe bestuur bekend gemaakt!! Het is toch leuk om te weten wat het wordt. Er zijn mensen die denken dat ze het al weten. Hebben die nog geen kaartje, dan zou ik er toch ook een halen om te controleren of dat wat jij denkt dat de nieuwe naam wordt, klopt!! Maar wees dan wel snel want zo heel erg veel kaartjes hebben we ook niet meer!!!
Aankomende week
Zoals jullie weten hebben we aankomende week dus de schuimparty, en jullie weten vast ook wel dat we de zondag gewoon geopend zijn!! We gaan dan om 19.00 uur open. We zien jullie allemaal wel weer verschijnen en tot die tijd groeten en geluk!! Orion en … ….t