Jovink en de Voederbietels op Vlietpop 2005

Programma met uniek optreden bijna rond

De organisatie van Vlietpop is trots om bekend te maken dat de band Jovink en de Voederbietels dit jaar (zaterdag 10 september) zal optreden op het jaarlijks terugkerende, gratis toegankelijke, Leidschendamse festival. Het optreden van Jovink en de Voederbietels is uniek te noemen, aangezien de band normaliter bijna nooit optreedt in het Westen. Inmiddels begint de programmering van Vlietpop aardig rond te komen en kan iedere muziekliefhebber zijn hart ophalen, want op Vlietpop is het dit jaar genieten van gothic (Epica) en pakkende pop (Stud Muffins) en van Feestrock (Jovink en de Voederbietels) tot reggae (Strawl & Out of many). Zet dus alvast zaterdag 10 september 2005 in uw agenda! Meer informatie over de bereikbaarheid, bands en nog veel meer is te vinden op: www.vlietpop.nl