Bardancing Orion

De schuimparty
We hebben er verschrikkelijk lang op moeten wachten, maar afgelopen vrijdag was het dan toch eindelijk zo ver. Vrijdag was namelijk de schuimparty. Ook dit jaar was het weer een spetterend spektakel. Het was zo te zeggen in een woord fantastisch. We waren voor dit superfeest helemaal uitverkocht, maar toen wij onze deuren openden moesten we toch nog wel even een uurtje wachten voordat het echt druk was. We hadden alle voorzorgsmaatregelen getroffen om van dit feesie een onvergeetbare avond te maken, ook waren we voorzien van allerlei veiligheidsaccessoires, zoals zwembandjes, duikbrillen enz. Ook was de rest van Orion in een schuimig tintje gehesen met badeenden, douchekleden, een douche kop enz enz. Tijdens de schuimparty had echt heel de zaal het hartstikke naar zijn zin, er werd veel gedanst en gefeest tussen al het schuim. Het was zelfs zo druk dat onze drankman Mark achter hulp nodig had met het vullen van alle bekertjes. Gelukkig was Vick daar om hem de nodige hulp te bieden. Al met al was dit weer een zeer geslaagd feest wat we zeker weten volgend jaar zullen herhalen!!!!
Ook waren we zoals altijd zondag ook gewoon geopend. Het was echt heel erg druk. Dat komt, denk ik, doordat bijna alle scholen zijn afgelopen!! Maar dat is niet erg, hoe drukker, hoe gezelliger, zeggen wij altijd!!! En dat was het ook, gezellig bedoelen we dan hè! Ook zondag werd er lekker gefeest.

Stomppop
We blijven het zeggen, Stomppop 2005 is nog niet helemaal uitverkocht en we weten zeker dat het ook dit jaar weer een waar spektakel gaat worden, dus waarom zou je dit mislopen?! De opstelling van de band weten jullie inmiddels wel dus die hoeven we niet meer te vertellen. De kaartjes zijn toch ook niet duur? Ze kosten namelijk maar 10 eurootjes. Dat is toch geen geld voor zo’n mooie avond?? Kaartjes zijn te halen aan de bar in Orion of bij Cafe de Gouden Leeuw!!!

Aankomende week
Aankomende week zijn we helaas voor iedereen maar een keertje geopend. Dat is namelijk de zondag. De openingstijd is dan wel bekend,maar toch vertellen we het nog een keertje. We openen onze deuren vanaf 19.00 uur. Ook start dan gelijk ons wekelijkse vrolijke uurtje. Nou we zijn alweer aan het eind van dit stukkie, we wensen zoals altijd iedreen een fijne werk/ (??) school week!!! Groeten en geluk
Bardancing Orion & … L….