Bardancing Orion

Afgelopen weekend

Ja,ja, afgelopen weekend was het dan zo ver. Zondag was het de laatste keer Orion van dit spetterende seizoen. We gaan nu onze zomerstop tegemoet!! Maar ook al was het de laatste keer, het neemt niet weg dat we het huidige seizoen zeer spectaculair hebben afgesloten. Het was hartstikke lekker weer en mede hierdoor was het heel erg snel druk in Orion. Er waren deze laatste dag heel veel nieuwe onbekende gezichten!! Een beetje jammer, want nu kunnen ze niet zo lang van Orion genieten! Maar we hebben er toch voor gezorgd dat zij een zeer gezellige avond achter de rug hebben. Er werd lekker gefeest op alle vrolijk muziekjes die uit onze speakers knalden. Het bleef ook heel de avond lang druk en gezellig. Eigenlijk wilden we er niet mee stoppen, maar het werd zo zoetjes aan toch wel tijd. Toen onze lampen aangingen was het dan ook echt voorbij, de laatste dag zat erop. Er werd door veel aanwezige feestbeesten op passende wijze afscheid genomen, hè Anus?!!
Er gaan een hele hoop dingen veranderen deze zomer in Bardancing Orion. Orion krijgt een nieuw gezicht, alles wordt geverfd en gedaan, er komen nieuwe feesten, kortom er zullen een hele hoop veranderingen plaatsvinden. Het zullen geen slechte veranderingen zijn, maar het zal voor veel mensen toch wel even wennen zijn. Ook al zijn wij gesloten, we zullen jullie toch wel op de hoogte proberen te houden van al het doen en laten rondom Orion. Ook zullen we tijdig van ons laten horen wanneer we voor de eerste keer van het volgende seizoen weer open gaan. Dus houdt de Dorpsketting goed in de gaten. Ook zal er tijdens de zomer nog steeds een hoop nieuws op de Orion site te vinden zijn, dus houdt ook die in de gaten!!!!

Stomppop!!
Voor we het vergeten, het is aanstaande vrijdag natuurlijk ook nog Stomppop!!! Er is echt nog een heel erg beperkt aantal kaartjes voor dit grote Stompwijkse feest. Kom als je nog geen kaartje hebt, gerust doordeweeks een keertje langs, of haal een kaartje bij café de Gouden Leeuw. Je wilt dit jaarlijkse spektakel toch niet missen??! Nu we het toch over Stomppop hebben, hieronder zijn de dames van de kindermiddag nog een keer aan het woord:
Tot de volgende keer

Ja,ja, we zijn ook al weer aan het einde van dit stukje. We willen op de eerste plaats iedereen bedanken die er samen met ons weer een zeer gezellig en leuk seizoen van heeft weten te maken. We hopen ook iedereen na de zomer weer gewoon terug te zien. We gaan jullie allemaal verschrikkelijk missen, dat menen we echt. Iedereen een zeer fijne vakantie en zomer toegewenst, we spreken elkaar snel weer!!!!

FEEST JUNGLE FEEST FEEST JUNGLE FEEST
Zaterdag 2 juli is het feest voor de kinderen van 0 tot 12 jaar! Een feest met Tarzan & Jane en alle dieren er om heen.
Deze middag hebben wij weer voor jullie een hele leuke middag in petto, met alles er op en er aan. Wat te drinken, wat te snoepen en genoeg om mee te spelen!
Bij het jungle feest kunnen we de kleurplaat niet overslaan, met voor de mooiste of origineelste kleurplaat een gepaste prijs. Deze kleurplaat staat in het Stomppopboekje staan, dat afgelopen week huis aan huis is bezorgd. Neem de dan kleurplaat ingekleurd of op welke fantastische manier versiert ook mee naar de Stomppop kindermiddag.
Net als alle voorgaande jaren zullen wij ons best doen om jullie in de gaten te houden, de EHBO zal ons hierbij helpen. Maar een ongelukje zit in een klein hoekje die wij niet altijd kunnen overzien, en waar we ook niet aansprakelijk voor zijn! Het junglefeest zal plaats vinden in de Stomppop tent in Stompwijk, op het parkeerterrein van de sportvereniging “Stomppop 92”.
Deze gezellige “Stomppop kindermiddag” zal zijn tentzeilen open slaan om 13:45uur, zodat om 14:00uur iedereen aanwezig kan zijn voor de verrassing voor jullie, en een beetje voor ons. Het jungle gekke, gezellige festijn zal dan beginnen en duren tot 16:30 uur. Dan is het feest weer afgelopen en verzoeken wij jullie dan ook naar huis te gaan! Wij zijn al helemaal in de jungle stemming en wij hopen dat jullie dit jungle feest onvergetelijk maken.

Veel liefs, de feest commissie van de Stomppop Kindermiddag,
Lisanne, Nicole, Corina, Alice, Jolanda, Wendy, Jerney en Mijke.