Beste Blesruiters

Afgelopen zaterdag hielden we de uitnodigingswedstrijd voor BIXIE deelnemers. Helaas waren er geen gasten van buiten af. Het was wel gezellig en de jury vond dat er prima gepresteerd was.Er waren in totaal 28 starts. De besten waren dit keer: Megan van Dijk, Joyce Vurens en Anne de Bruin. De aanmoe digingsprijs ging naar Laura Bergsma. Zij presteerde het om na de val van de geschrokken Sjors toch weer te starten. De uitnodi gingswedstrijd van Jeanne d Arc op zondag: 35 deelnemers aan de start, waarvan maar liefst 14 Blesruiters. De beste van ons bij de Bixie waren: Kelly Doelman 2e: en Nadine Paardekooper 4e. Bij de junioren: Zoey vd Bosch, Britt Doelman en Rhianon Bol.
Bij de pony s: Cheyenne v.d. Bosch. De volledige uitslagen komen op het prikbord en in de Ruif.
Aanstaande zondag: De Minimarathon Van Wilsveen bij Ab Spaan. Ook dit belooft weer een spektakel te worden. Iedereen die geen taak heeft toegedeeld gekregen is natuurlijk wel van harte welkom om de menners weer eens op een andere manier in actie te zien. De eerste start is om half 10 en de laatste start is omstreeks 13.00 uur.
DE KERMIS IN STOMPWIJK
Voor de springruiters nog één keer: let op de springlessen en denk aan de stiftgaten bij het beslaan.
Ringstekers: Opgelet.
Vanaf heden is het weer mogelijk om je op te geven voor het ringsteken op de zaterdagavond. Onze Sonja de Jong wil graag de volgende gegevens voor het programma. (Let op: vol is vol)
Naam koetsier en paard, naam steker en met welke soort aanspanning u rijdt.
Opgeven bij: Sonja: telefoon: 071 580 1610. Zo dat was het weer voor deze week.
De groeten van Piet van der Mespel (secr.)