GESLAAGD RECREANTEN TOERNOOI 22 juni 2005

Voor de 15e keer werd ons eigen midzomeravond toernooi gehouden en op deze zwoele zomerse avond had de naam niet toepasselijker kunnen zijn. We hadden 4 teams te gast en met onze beide eigen teams werd er in 2 poules gestreden. Na de poulewedstrijden werden er kruiswedstrijden gespeeld tussen de nos. 3, 2 en 1.De dames van Wings en Warmunda deelden na een gelijke stand van 6 6 de onderste plaatsen. Stompwijk 1 en Stompwijk 2 (deze avond ouderwets Fairplay geheten) namen het daarna tegen elkaar op en dit werd een ruime overwinning van 2 10 voor Fairplay, mede dankzij 5 treffers van de oudste “veteraan” Ria en het (eerlijk is eerlijk) keeperswerk van Bettina, voor dit duel geleend van HVV’70. De finale ging tussen Schipluiden en HVV’70 en werd gewonnen door de eerst genoemde ploeg. Inmiddels stonden de appel en kwarktaarten al uitgestald, maar zonder deze creaties te kort te doen, koos de winnaar voor de schitterende ijstaart van Nel de Jong. Niet verwonderlijk met het warme weer. Vanaf 22.15 u. zaten alles dames heerlijk te smullen en werd er traditiegetrouw ook weer onderling geruild. Na een woord van dank aan de 2 scheidsrechters Paul en Jeroen, die als koppel de finale floten, aan Anneke voor de kantinedienst en aan de dames voor het baksels, werd het seizoen 2004/2005 hiermede waardig afgesloten.
Ria Kieft