Het 35 jarig bestaan

Dit jaar bestaat de Dorpsketting 35 jaar en de feestcommissie heeft zich gebogen over de activiteiten die op het programma staan. De Dorpsketting is een blad van en voor de verenigingen, waar de middenstand middels reclame ook een graantje meepikt en hiermee de verenigingen ondersteunt en de kosten drukt.
Het is een mooie leeftijd om bij stil te staan. Een leeftijd midden in het leven en nog lang geen midlife crisis in zicht. In de tijd gezien een piepjong blad dat al 35 jaar geschiedenis schrijft.
Om deze verjaardag te vieren is dus een feestcommissie in het leven geroepen. In de maand september komt er een speciaal jubileumnummer. Dit kan pas echt speciaal worden als veel van de lezers hieraan meewerken. De verenigingen worden apart aangeschreven om hun verenigingsdier voor te dragen. Om dit niet tot het verenigingsleven te beperken, lijkt het ons leuk dat u een persoon uit uw eigen straat voordraagt. Iemand waarvan u vindt dat deze eens extra aandacht verdient. U geeft een naam door aan de redactie en wij kunnen hier aandacht aan besteden. Dus kijk deze week eens extra goed om u heen en laat het ons weten wie er in het zonnetje gezet mag worden. De vakanties staan voor de deur, denk niet te lang na en reageer spontaan. Zonder u lukt het niet!
Petra