Van de redactie

Kermis
Aanstaande week komen we niet uit met de Dorpsketting. Het is de aanvang van de bouwvakvakantie en de komkommertijd breekt aan qua nieuwsgaring. En ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat we er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebben. De kermis staat voor de deur, de opbouw is begonnen ( ik ben nog even buiten aan luisteren naar het geklop van de hamers, maar of de wind staat ongunstig of ze zijn al aardig op dreef. Vier dagen kermis waar de paarden al jaren centraal staan. De openingsoptocht op vrijdagavond met bereden politie en de menners, zaterdag de Cor Jansen Wisseltrofee met de springwedstrijden en aansluitend dressuurwedstrijden en ’s avonds ringsteken. Zondag natuurlijk de ponyrennen en maandag de kortebaan draverij waar elke (oud) Stompwijker zijn neus weer langs de baan laat zien. Eén grote reünie dus, waar trouwens toch wel het nodige drukwerk voor nodig is.
Weekje pauze
Dus bezorgers en adverteerders een weekje rust. De bezorgers moeten in ieder geval voor hun eigen vakantie voor vervanging zorgen. Zoek iemand uit de straat dat werkt meestal het beste.
35 jarig bestaan
Vorige week hebben we een oproep geplaatst en ik moet zeggen het gaat goed.
We hebben er al 2 van de Dr. van Noortstraat nu is deze straat lang zat dus dat kan dan ook makkelijk. Een aanmelding vanuit het Oosteinde en zelfs van de Meerburgerlaan, dus dat gaat goed. Ik denk dat er tijdens de kermis bij het reünie- achtige gevoel de nodige namen zullen vallen in de trant van “Hoor jij nog wel eens wat van…?” Of “Hoe zou me die en die gaan?”, laat het ons weten en onze razende reporters gaan er voor u op af. Want alleen met uw inbreng gaat het wat worden.
We wensen u allen een zonnige vakantie toe en je kunt ons over de hele wereld op de site volgen, dus je hoeft niets te missen.
Redactie, Petra