FEESTAVOND POLDERCROSS

We staan aan de vooravond van een jaarlijks Stompwijks spektakel dat inmiddels ook buiten Stompwijk grote naamsbekendheid heeft verkregen. Met zijn honderden tegelijk zullen we ook dit jaar weer de Stompwijkse sloten en weilanden onveilig maken. We hebben het natuurlijk over de Poldercross. Op 26 augustus vindt de zesde editie van de slootje spring competitie plaats op en om sportcomplex Meerhorst te Stompwijk.

Zes jaar geleden was de eerste Poldercross een feit. Het door IJsclub Stompwijk georganiseerde evenement werd een gezellige, succesvolle gebeurtenis en de vijf daaropvolgende jaren werd het alleen maar grootser. Het enige verschil met de voorgaande jaren is dat de Poldercross dit jaar in het teken staat van het 112 ½ jarig bestaan van IJsclub Nut&Vermaak. Deze zal dan ook afgesloten worden met een knallende feestavond! Vanaf februari is een heuse Vierkamp gestart om het kampioenschap voor de prijs van Sportman, vrouw en team van Stompwijk. De Vierkamp bestaat uit de onderdelen schaatsen, roeien, fietsen en poldercross. 26 Augustus zal dus de beslissing vallen; wie wordt er Sportman, vrouw of team van Stompwijk? Om 17.00 start de inschrijving. Er wordt weer een groot aantal deelnemers verwacht, dus kom op tijd. De start van de jeugd is om 19.00u en de volwassenen kunnen vanaf 19.30u de sloten in.

Zoals boven aangegeven wordt dit een Jubileumeditie van de Poldercross. We nodigen hierbij alle deelnemers, gewassen of ongewassen, uit om samen met ons de Poldercrossavond en de Vierkamp af te komen sluiten in de feesttent. Muziek aanwezig, drank aanwezig, gezelligheid komt vanzelf. Stompwijker of niet, we maken er een spetterende feestavond van!