Ponykamp

Dit jaar gingen we weer naar Wateren met ponykamp. Om 9.00 uur kwam de veewagen bij de Blesruiters. Toen de paarden ingeladen waren vertrokken we. Nadat de paarden weer uitgeladen waren gingen we eten. Rond een uur of 4 gingen we rijden. We gingen ongeveer 2 uur rijden. Toen we terug kwamen stond het eten al klaar. Zondag gingen we niet rijden, omdat het te hard regende. Dat was wel jammer. Maandag hadden we dat weer goed gemaakt om 4 uur te gaan rijden. Donderdag hadden er 2 een speurtocht uitgezet met letters, die je moest onthouden. 1 groep wist na 4 letters al de zin: er staat een paard in de stal. Ze hadden ook een stop gemaakt, waar we toen wat konden eten en drinken. De bonte avond was ook weer gezellig, met leuk stukjes er in. Het was weer een gezellig kamp. Alleen het weer werkte niet echt mee. Leiding bedankt voor het leuke kamp.
De kinderen die mee zijn gegaan.
P.S. zondag de 28 augustus is het videoband kijken om 15.00 uur in het clubgebouw.