De Alpha cursus: nu ook voor Stompwijk !

De alpha cursus is een kennismaking met het christelijk geloof voor moderne mensen van vandaag, die de fundamenten van het christelijke geloof nog eens samen met anderen willen bespreken en doordenken. De cursus is gratis en behandelt de geloofspunten die alle christelijke geloven gemeen hebben. De Alpha cursus is dus niet gebonden aan een bepaald kerkgenootschap. Op meer dan 800 plaatsen worden deze Alpha cursussen reeds in alle christelijke kerken in Nederland gegeven. Op de 10 Alpha avonden wordt er gegeten, geluisterd en gelachen en kunt u in een ontspannen sfeer met anderen van gedachten wisselen over christelijke geloofspunten. Wij beloven u dan ook 10 gezellige en leerzame woensdag avonden. De informatie avond is op woensdag 7 sept. om 20.00 uur in de Montaigne school achter het Jozefhuis, Veenweg 34 te Nootdorp. (de ingang aan de linkerzijde). Voor info of opgave,tel.071 5804342.