Beste Blesruiters

Afgelopen zondag hielden we de puzzelpannenkoeken rit met de menners. De mencommissie had dit keer een prachtige rit door Leidschendam, Voorschoten een stukje Vlietlanden via Sonja de Jong (voor de wedstrijd en de pannenkoeken) door Zoeterwoude en de Ondermeer uitgezet. Als de weersverwachting was uitgekomen zouden we zeker niet zijn gegaan, maar geen druppel regen en van hagel was al helemaal geen sprake. Kortom mooi weer bij een prachtige rit die maar liefst van half elf tot dik 4 uur duurde. De beste puzzelaarster en hoefijzerwerpster was Karin Geeve. Onze Rinus van Haaster behaalde de poedelprijs. Er deden 13 aanspanningen mee. De Shetland pony s konden het hoge tempo dit helemaal bijhouden en zij verkozen de verkorte route. Bij de pannenkoeken waren de koetsiers weer present.
A.s. WEEKEND DE SGW VLIETLAND. Wilt u genieten van de paardensport met zijn vele disciplines ga dan kijken, er is veel te zien. Met ook nog een leuk opgezet strodorp is er voor iedereen wat te beleven. Tot slot: In de Ruif staat vermeld dat het minikamp wordt gehouden op 3 en 4 september, doch omwille van het Zwijnenbal is dit verzet naar 2 en 3 september. Zo dat was het weer voor deze week.
De groeten van Piet van der Mespel (secr.)