Lekker fiets weer!

Zaterdag 3 september is het weer zover, de Rabo fietstocht. Wij hopen dat het net zulk weer zal worden als afgelopen zondag. Zodat het lekker fietsweer wordt. Dan kunt u heerlijk fietsen en met het fietsen sponsort u ook nog eens een vereniging.
Eén van die verenigingen waarvoor u kunt fietsen is Fanfare Juliana, nummer 15 op de lijst van goede doelen. Er kan op verschillende locaties gestart worden, één van die locaties is sportpark de Meerhorst, te Stompwijk. Daar kan gekozen worden voor verschillende afstanden, 20, 40 of 60 km. Het idee is geopperd om met alle leden samen te gaan fietsen, u bent van harte welkom om hen te vergezellen. Na afloop hebben de leden met aanhang een BBQ. Zowel over de fietstocht als de BBQ zullen jullie woensdag wat meer informatie krijgen. A.s. vrijdag zullen wij tijdens de poldercross de deelnemers muzikaal ondersteunen. Dit kunnen ze wel gebruiken, als ze door de baggerslootjes baggeren. Hopelijk is het vrijdag ook goed weer. Tot dan, en anders tot de fietstocht
Fanfare Juliana