Gratis popfestival in Leidschendam

Vlietpop
Op zaterdag 10 september 2005 vindt in het Zijdepark in Leidschendam (naast winkelcentrum Leidsenhage) voor de 21e maal het altijd gezellige gratis festival Vlietpop plaats. Het popfestival heeft de afgelopen jaren als opstap gefungeerd voor artiesten zoals Anouk, Kane, Within Temptation, Di rect en Beef. Tijdens het evenement zijn er optredens van onder meer Epica, Stud Muffins, Hark, Jovink en de Voederbietels, Out of Many, Tweak, Quatorce, Vertigo en Smogus. De presentatie wordt ook dit jaar weer verzorgd door Ruud van der Lans. Het festivalterrein biedt plaats aan ongeveer 10.000 bezoekers en er is een festivalmarkt. Tevens zijn er diverse cateringvoorzieningen. Het festivalterrein bevindt zich naast winkelcentrum Leidsenhage. Voor meer informatie zie www.vlietpop.nl