Let s play darts!

Na een lange (dart)vakantie met zeer gematigd weer en een erg gezellige kermis, gaan we weer denken aan het nieuwe dartseizoen. Nadat de “Polderboys” vorig jaar verhuisden van Zoeterwoude naar “De Gouden Leeuw”, kwam er ook gelijk een nieuw team bij, nl. “The Golden Lions”. Na een gezellig en sportief dartseizoen, waarbij de “Polderboys” in de 3e divisie in hun poule 6e werden en “The Golden Lions” in de 4e divisie in hun poule 5e werden, is er voor het nieuwe sei zoen een damesteam bijgekomen! Namelijk de “Golden Ladies”.
De “Golden Ladies” bestaat uit negen leden. Een aantal leden is inmiddels al bekend als darter, omdat zij al eens een finale hebben gespeeld van het “InterCarParts Stompwijk Zoeterwoude Darts” toernooi. Dat zijn Ilona, Wil, Ellen en huidig kampioen Shirley. De overige leden zijn Eva, Deborah, Sabine, Debbie en Nico line. De “Golden Ladies” gaan de strijd aan in de 5e divisie. Op de donderdagavonden spelen de “Polderboys” en “The Golden Lions” hun thuiswedstrijden en op de maandagavond spelen de “Golden Ladies” hun thuiswedstrijden in de Gouden Leeuw (aanvang 20.30 uur). Bij deze, alle spelers heel veel succes met het nieuwe dartseizoen, dat het maar een gezellig, sportief seizoen mag worden.
Ruud en José, bedankt voor de gastvrijheid in het vorige dartseizoen, en niet te vergeten, bedankt voor de heerlijke hapjes tijdens de wedstrijden, super! Maandag 26 september hebben de “Golden Ladies” hun eerste thuiswedstrijd. Op 13 oktober spelen de “Polderboys” hun eerste wedstrijd thuis en de “The Golden Lions” op 20 oktober. Ruud en José heten u allen van harte welkom om de dart teams te komen aanmoedigen. Zij hebben een lijst met daarop alle data van de thuiswedstrijden. De dartteams kunt u ook thuis volgen en wel via het internet. Op www.dbbr.nl kunt u de standenlijsten opvragen. De “Polderboys” spelen in divisie 3a, “The Golden Lions” spelen in divisie 4c en de “Golden Ladies” spelen in divisie 5c. Voor de niet competitiedarters; op de niet wedstrijddagen van deze 3 teams ben je uiteraard van harte welkom om te darten. Uit betrouwbare bronnen is vernomen dat het komende jaar wederom een “InterCarParts Stompwijk Zoeterwoude Darts” toernooi wordt gehouden. Nicoline van Velsen