Sponsorloop Stompwijk ’92

25 september om 17:00 uur klinkt het startschot
Zondag 25 september wordt de jaarlijkse sponsorloop van Stompwijk ’92 gehouden. Wij als organisatie hopen dat er dit jaar veel leden en niet leden mee zullen lopen. De eerste formulieren zijn al binnen, maar je hebt nog anderhalve week om sponsors te zoeken. Heb je nog geen formulier haal deze dan uit het clubblad of Dorpsketting van vorige week. Je kunt de formulieren inleveren tot 21 september bij Tineke Switzar, Dr. van Noortstraat 130. De opbrengst van de sponsorloop wordt gebruikt om de vele activiteiten voor de jeugd te kunnen organiseren. Er zijn ook leuke prijzen mee te winnen bv. voor wie de meeste rondjes loopt (per leeftijdscategorie) of wie het meeste sponsorgeld bij elkaar weet op te halen. Voor elke deelnemer is er een leuk aandenken en onder alle deelnemers zullen wij ook nog 2 leuke prijzen verloten. De sponsorloop begint om 17.00 uur. De lopers verwachten wij om 16.30 uur in de kantine om hun rugnummer en loperskaart op te halen. Tevens hopen wij dat de ouders, opa’s en oma’s, vrienden etc. de lopers komen aanmoedigen.
De organisatiecommissie