Bomen overleven

Stichting verloot paddestoelenboeken
Herfst is het seizoen met de schoonheid die velen bekoort. Wie aan herfst denkt, denkt vaak ook aan paddestoelen. De meeste mensen kennen er wel een paar: vliegezwam, stinkzwam, eekhoorntjesbrood en elfenbankje. Maar al die andere soorten, hoe breng je die op naam? En welke zijn giftig, of juist eetbaar? De Stichting Bomen Over Leven helpt u graag een handje. In het kader van een herfstactie verloot zij tijdelijk onder nieuwe donateurs twee exemplaren van de prachtige Paddestoelenencyclopedie, geschreven door de befaamde paddestoelenkenner Gerrit Keizer. In dit boek worden meer dan 700 paddestoelen beschreven en afgebeeld, die in Nederland en België voorkomen. Als u een kans wilt maken één van deze twee prachtige paddestoelenboeken te winnen, moet u nu donateur van de stichting worden. Als u meteen een gratis abonnement neemt op de maandelijkse digitale nieuwsbrief Natuur Net Nieuws, maakt u nóg een kans dit fraaie boek te winnen. Als abonnee op Natuur Net Nieuws maakt u bovendien maandelijks kans op het winnen van een prachtig, nieuw natuurboek. Meer informatie over het donateurschap en Natuur Net Nieuws kunt u vinden op de website van de stichting: www.bomenoverleven.nl, pagina actueel. Op de pagina natuuractiviteiten leest u alles over de excursies die de stichting tijdens deze herfst organiseert.