Bridgeclub Leidschenhage

Op zondagmiddag bridgen bij Bridgeclub Leidschenhage
Volgens velen is het de gezelligste bridgemiddag in de wijde omgeving. Iedereen, ook niet leden, die de sfeer wil proeven en zin heeft in een middag bridgen is van harte welkom in het schitterende bridgehome aan de Dobbelaan 1 in Leidschendam. Vanaf zondag 2 oktober start bij Bridgeclub Leidschenhage het zondagmiddagbridge.Inschrijving vindt plaats vanaf 13.00 uur en de wedstrijd begint om 13.30 uur. De kosten bedragen € 2,00 per persoon. Tijdens deze instuifmiddag maakt elke deelnemer evenveel kans op een leuke prijs. Vooraf wordt bekend gemaakt op welke plaatsen van de eindrangschikking in een lijn de prijzen zullen vallen.De reguliere competitiewedstrijden vinden bij Bridgeclub Leidschenhage plaats op alle doordeweekse avonden en middagen, met uitzondering van dinsdagmiddag. De bridgevereniging heeft de beschikking over een ruime speelzaal en een aparte barruimte. Aan geïnteresseerden wordt de gelegenheid geboden driemaal gratis aan een middag of avondcompetitie deel te nemen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Voor nadere informatie kan men terecht bij Anja Groenewege (070 3203269) of op de website (www.bridgeclub leidschenhage.nl).