Op weg naar Roemenië

Nog anderhalve maand, op donderdag 3 november, dan is het weer zover. Dan vertrekt het S.K.R. hulptransport weer met 15 trailers vanuit Moerkapelle naar de provincie Sibiu in Roemenië. We gaan daar inwoners van 4 dorpen, zo’n 620 gezinnen, verblijden met hulpgoederen zoals kleding, bedden, dekens, kinderwagens, ledikantjes, boxen en kinderstoelen. Ook krijgen ze conserven en aardappels. Wat we ook heel graag mee willen nemen zijn 620 kerstpakketten. De eerste trailers worden half oktober al geladen. En omdat er in onze loods in Moerkapelle nog heel veel kleding en goederen nog gesorteerd en verpakt moeten worden heeft de S.K.R. besloten om met ingang van 1 oktober te stoppen met inzamelen van kleding en goederen om in januari 2006 daar weer mee te gaan beginnen. Wilt u kleding en goederen voor ons bewaren tot die tijd? Heel graag.