Agenda Jaarvergadering Stompwijk ‘92

Deze wordt gehouden vrijdag 7 oktober 2005 in de kantine van “Stompwijk ‘92”. Aanvang: 20.00 precies
De agenda omvat de volgende punten:

Opening door de Voorzitter
Mededelingen en binnengekomen stukken
Vaststelling verslag vorige Jaarvergadering
Zaken betreffende Gemeente, kantine en sporthal
Financiële verslagen. Deze liggen die avond ter inzage vanaf 19.30 uur.
Verslag kascommissies, verkiezing nieuwe kascommissies benevens begroting en bespreking contributies
PAUZE
Jaarverslagen
Uitloting obligaties door een medewerker
Bestuursverkiezing
Aftredend zijn: Afdeling Voetbal: Arnoud Fontein is niet herkiesbaar. Het Bestuur draagt in zijn plaats Peter Schrader voor.
Afdeling Binnensport: Chris Meulenbroek is aftredend voor de ledenadministratie.Als vervanger wordt door het Bestuur Martin Bakker voorgedragen. Peter Havik stopt nu definitief als penningmeester. Als vervanger wordt door het Bestuur Coen van Leeuwen voorgedragen.
Afdeling Handbal: Met hun bestuurstaken stoppen Carla van Hoeijen en Ria van der Krogt. Kandidaatbestuurslid Leontien Dakriet en Wilbert Hockx.
Hoofdbestuur: Cock Hoogerdijk stelt zich herkiesbaar.
De leden kunnen ook zelf kandidaten voordragen. De kandidaatstelling moet voorzien zijn van een bereidheidsverklaring, getekend door de kandidaat en zijn ondertekend door tenminste tien stemgerechtigde leden. Geef ook aan voor welke afdeling men zich kandideert. Inleveren op het adres Dr. van Noortstraat 202 Stompwijk. De termijn van inzending sluit achtenveertig uur voor de vergadering.Zijn geen tegenkandidaten gemeld dan gelden de door het Bestuur voorgedragen kandidaten als gekozen.
Rondvraag gevolgd door sluiting