MEDEDELING VAN KLAVER 86

Nu we in de herfst beland zijn beginnen we a.s. dinsdag 4 oktober met de nieuwe competitie klaverjassen.We kaarten deze winter 16 keer waarvan 14 keer wordt geregistreerd en de twee laagste scoren worden weggestreept. Indien men een keer verhinderd is door ziekte of vakantie dan ontvangt men een score van 3750 punten. Deze score komt meestal in aanmerking om geschrapt te worden en zo heeft iedereen gelijke kansen om in de eind prijzen te komen of nog mooier gezegd “wie zich kampioen van de club mag noemen ” Nog iets om te weten: Wij gaan dit seizoen de twintig jaar volmaken, dus reden voor een feestje in april. Ja, het is ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. De club kan nog een paar leden inschrijven. Leeftijd vanaf 16 tot?, dit mag uzelf invullen. Iedereen die van gezelligheid houdt en een beetje kan klaverjassen is welkom. Nee wij kaarten niet met het mes op tafel, het moet een avond zijn van ontspanning. De contributie bedraagt € 2, waarvan een groot percentage gaat naar de 5 prijzen per avond en een klein bedrag in de spaarpot voor de laatste sluitingsavond. Hier volgt een overzicht van de kaartavonden: 4 en 18 oktober, 1 15 en 29 november, 6 en 20 december, 3 en 17 januari, 7 en 21 februari, 1 15 en 29 maart, 5 19 en 26 april. (sluitingsavond)
Vindt U klaverjassen leuk, maar vindt U een competitie te lang, geef U dan op als reserve, want ook invallers zijn van harte welkom. Reserves betalen geen inleggeld.

Namens het bestuur wensen wij iedereen weer een fijn klaverjasseizoen toe.Voor informatie kunt U bellen naar Kees van Santen tel. 5801131 of Bea van Bemmelen tel.5801628.