Burgemeester wandelt door Stompwijk

Woensdag 5 oktober zal Burgemeester Van Haersma Buma, wethouder Beimers, enkele mensen van Wijkbeheer en leden dan de Dorpsraad door het dorp wandelen om zaken te bekijken op het gebied van onderhoud, openbaar groen, bestrating, verkeersveiligheid, etc die veranderd dienen te worden. De wandeling start om 16.00 uur bij het Dorpshuis. Mocht u zaken hebben die u bezighouden of die u graag veranderd wilt zien dan kunt u dit persoonlijk tijdens de wandeling onder de aandacht van de burgemeester en de wethouder brengen.
U bent van harte welkom deze aandachtpunten zelf te komen bespreken om 16.00 uur bij het Dorpshuis. Natuurlijk kunt u de burgemeester ook aanspreken tijdens zijn wandeling door het dorp.Als u zelf niet in de gelegenheid bent om hierbij aanwezig te zijn, zouden wij graag u uw aandachtspunten willen doorgeven. Neem hiervoor s.v.p. contact op met Yvonne van Boheemen 071 5803756 of Boheemen@peter yvonne.demon.nl of Aad Janson 071 5803354 of aadjanson@wanadoo.nl).
Het meldpunt Openbare Ruimte (070 3009000) staat altijd open voor uw melding.
Grijp deze gelegenheid aan om uw wensen of ergernissen kenbaar te maken.

Namens de Dorpsraad Yvonne van Boheemen en Aad Janson