Collecte Brandwondenstichting

In de week van 9 tot en met 15 oktober gaan weer ruim 50.000 vrijwilligers van de Brandwonden Stichting op pad om te collecteren. Dit jaar combineert de Brandwonden Stichting haar jaarlijkse collecte met een preventiecampagne. Collectanten geven bij ieder huishouden dat ze bezoeken, een informatiekaart over blusdekens af. Al meer dan 30 jaar voert de Nederlandse Brandwonden Stichting haar strijd tegen deze littekens. Dit doet zij op drie fronten: Het voorkomen van brandwonden, het verbeteren van de behandeling en het bevorderen van de psychosociale nazorg en begeleiding.
De collecte is voor de Brandwonden Stichting de belangrijkste inkomstenbron voor deze strijd tegen de littekens .
Wie de collecte heeft gemist, kan ook geld storten op giro 20 21 22, Nederlandse Brandwonden Stichting, Beverwijk.