D66

D66 blij met stemmen op stembureau naar keuze

In maart 2006 kunnen bewoners van Leidschendam Voorburg weer naar de stembus om de nieuwe gemeenteraad te kiezen.Voor het eerst kunnen de stemmers dan zelf bepalen naar welk stembureau ze willen gaan.Het voorstel hiertoe van D66 Leidschendam Voorburg werd gisterenavond door zowel college als raad omarmd.

De ‘vraag van de maand’van oktober.
De gemeente heeft zich als doel gesteld dat Leidschendam Voorburg in 2020 een groene woonstad in de Randstad is. Het is makkelijk het daar mee eens te zijn; iedereen wil graag in een groene omgeving wonen. Maar bedoelt iedereen wel hetzelfde met een groene woonstad? Gaat het om parken, of om beplanting en plantenbakken in de straat, of gaat het juist om de open groene gebieden om ons heen?
De vraag van de maand:
Wat moet er gebeuren om Leidschendam Voorburg een
groene woonstad te maken en wat zeker niet?

Reacties kunnen tot 31 oktober worden gegeven via onze website www.d66leidschendam voorburg.nl, of direct per e mail aan devraag@d66leidschendam voorburg.nl. Ook is het mogelijk ‘s avonds te bellen met Jérôme Schellings (tel. 3204378).