Jubileum en mededelingen

U heeft nog een aantal reacties, vanuit de kinderhoek, van ons tegoed in verband met ons jubileum.

Jubileum
Geveliestirt met vijfendertig jaar dorpsketting
Ik hoop dat het nog lang bestaat.
Ik hoop dat ik er later ook ga werken
Goetjes van ELINA

Vijvendertig jaar is de Dorpsketting in de buurt
Twee oktober 2005 was de gezinsmis in de kerk
Ik hoop dat de dorpsketting nog lang door gaat

Groetjes van julia bronmeijer.

Dan nog even een mededeling van huishoudelijke aard. Het gebeurt de laatste tijd steeds vaker dat er kopy voor een aantal weken wordt aangeboden. We vinden eigenlijk niet dat dit nodig is. Een verwijzing naar het vorige nummer kan natuurlijk altijd. Als dit vaker gebeurt, worden de lezers lui, want men gaat er van uit dat het toch wel herhaald wordt.
Dit gaat ten koste van de leesbaarheid van het blad en het brengt extra kosten met zich mee. De jaarlijkse bijdrage van de verenigingen is meest ontoereikend om de kosten te drukken. Het verzoek ligt er dus aan de vereniging en de leden om rekening te houden met eenmalige plaatsing.
Alvast bedankt voor de medewerking.
Red. Petra