Molens oefencross en mini marthon

De 3 Molens oefencross en mini marthon 2005 is helaas alweer achter de rug. We hebben met vereende krachten de hindernissen gemaakt als prefab of ter plaatse neergezet en aangekleed. We hadden goed weer en het toegestroomde publiek was talrijk net als het aantal deelnemers. Het ritje door de waterbak georganiseerd voor wethouder Beimers van Financiën en zijn echtgenote werd zeer op prijs gesteld. Wellicht hebben we hierdoor nog een kans om de huurprijs van de accommodatie naar een aanvaardbaar niveau te krijgen. Ik wil de deelnemers die als eerste in hun rubriek zijn geëindigd nog even noemen.
Rubriek paarden hoog: Purdy vd Salm. Pony s hoog: Sharon Compee.
Paarden laag:Inge Hoekstra. Pony s laag: opnieuw Sharon Compeer.
Mennen tweespan pony s: Jan Gravensteijn. Paarden: Gerard de groot. Pony’s: Manon Straathof.
Bij het bedanken voor de medewerking moeten we (en helaas staat dit niet in prachtige programmaboekje) nogmaals onze buren de fam Van Bohemen noemen voor het gebruik van hun weiland. Zonder hen kunnen we zo n prachtig evenement niet organiseren.
Ook zijn we als bestuur dank verschuldigd aan het uitstekende rekenkamerwerk van Nico den Haan die weer de hele zodag beschikbaar was.
Zo dat was het weer voor deze keer.
De groeten van,
Piet van der Mespel (secr.)