Motto carnavalsseizoen is bekend!!

Het duurt nog ongeveer een maand voordat het seizoen van de Carnaval begint, op 12 november zal het seizoen geopend worden met het nieuwe Gekkehoedenbal. Op deze avond is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk mensen met een hoed opkomen, maar dan wel speciale hoeden, zelfgemaakte hoeden etc. Er wordt die avond een prijs voor de gekste hoed en voor de gekste hoedengroep vergeven dus doe allemaal uw best om deze prijs te winnen. Ook is er natuurlijk die avond de bekendmaking van de nieuwe Prins en Page en het aftuigen van Prins Cees III en Page Monique. Al met al wordt het weer een leuke avond.
Het motto voor het komende carnavalsseizoen is inmiddels ook bekend. Aankomend jaar zal het motto in het Gaandriaanse rijk zijn:
“`t Is een Jungle”
Binnenkort wordt er bij de bedenker van het motto, Maika Grau, een heerlijke slagroomtaart bezorgd. Voor meer informatie en foto’s kunt u altijd nog even surfen naar www.degaanders.nl
Pr. De Gaanders