Bardancing The Limit

Afgelopen weekend!!
Zo dat zit er weer op, een zwaar weekend voor velen, want we waren maar liefst twee keer open dit weekeinde en zaterdag vertrok er ook nog een afgeladen bus naar Brothers!! Maar om bij het begin te beginnen, de vrijdag. We openden onze deuren vanaf 21.00 uur en de mensen kwamen vrijwel gelijk binnenstromen!! Het was dan ook een zeer gezellige avond!! Op zondag duurde het wel wat langer voor dat het echt druk werd, maar toen iedereen er eindelijk was, vloog het dak er bijna af. Het was zelfs zo druk en gezellig dat onze koelkasten op een gegeven moment bijna helemaal leeg waren, zo kwam het dat wij halverwege de avond nieuwe drankjes moesten gaan halen, Ruud bedankt!! Het was dan ook een zeer geslaagde avond!! Die we zeker niet gauw zullen vergeten!!
Proud to be FOUT!!
Komende week is het dan zo ver. Het “Proud to be FOUT” feest. We hebben al een heleboel leuke reacties over dit thema gehad, dus we verwachten eigenlijk ook wel dat er veel mensen komen. We zien ook al veel mensen bezig met hun outfit voor dit dol dwaze feest!!, Voor degene die in de meest foute outfit komt, hebben wij een prijsje, de proud to be Fout Award, deze zal op de avond zelf worden uitgereikt!! We gaan die avond overigens om 21.00 uur open, de entree zal volkomen gratis zijn en als klapper op de vuurpijl hebben wij ook nog een nieuw mix drankje voor deze avond bedacht, altijd lekker en goed dus.
Aankomende week
We hebben dan dus op de zaterdag!!! het proud to be FOUT feest, maar denk nou niet dat we de zondag erop niet gewoon geopend zijn. We gaan zoals altijd om 19.00 uur open en beginnen dan gelijk met ons wekelijkse vrolijke uurtje! Een hele fijne herfstvakantie toegewenst en als je moet werken, werk ze!!

Groeten en geluk The Limit