Beste Blesruiters,

Na de cross en door de huidige droogte is de voorste bak bijna niet te rijden. Uiteraard hebben we dit als bestuur ook geconstateerd. Inmiddels hebben we ons laten informeren over het hoe nu verder. We zijn bezig oplossingen te zoeken en beraden ons op dit moment op de te maken kosten en de verwerking van het geheel. Graag nog even geduld. Binnenkort horen jullie meer.
De 12 uurs wedstrijd wordt aanstaande zaterdag alweer gehouden. Publiek is hierbij uiteraard weer van harte welkom om aan te moedigen.
Najaarsvergadering.
Noteert u in de agenda 11 november om 7.45 uur. Deze belangrijke vergadering gaat over de hoogte van het lidmaatschap en de subsidieperikelen.Het raakt ons allemaal. Het zou plezierig zijn als veel leden komen om te beslissen over deze belangrijke zaken. Om 21.00 uur hebben we speciale gastspreker uitgenodigd om ons iets te vertellen over de voeding e.d. van onze pony s en paarden.
Zo dat was het weer voor deze keer. Met de groeten van
Piet van der Mespel (Secr)

Uitslag kaartavond ” De Blesruiters”
Met 11 tafels was het weer gezellig kaarten vrijdag j.l. bij de Blesruiters.
Alex Overdevest is dit seizoen vroeg in vorm, hij was weer eerste.

1 Alex Overdevest 5601 6 Kees de Jong 5140
2 Rob Bos 5483 7 Leny Overdevest 5099
3 Henk Beusekamp 5339 8 Arno Turkenburg 5084
4 Roelie v.d. Vecht 5235 9 Fred van der Poel 5065
5 Ria Luiten 5202 10 Rinus Ammerlaan 5000

Troostprijs Greet Groenewegen Overdevest 4386
De volgende kaartavond is 4 november. Tot dan!