Is uw hoed al gek genoeg?

Zaterdag 12 november begint het carnavals seizoen van de Gaanders weer. Op die avond zullen de nieuwe Prins en Page bekend worden gemaakt. Er worden hier en daar al weddenschappen afgesproken van wie het wel of niet zou kunnen zijn.
Maar ook is het die avond het Gekke hoedenbal, een feest waar de meest vreemde hoeden worden verwacht. Er worden prijzen uitgedeeld voor de gekste individuele hoed en voor de gekste hoedengroep. Dus wil je niet in je eentje voor gek lopen, zoek dan een aantal vrienden of kennissen op en maak er samen een zotte bende van! Wij van de Gaanders hopen dat velen met gekke, dwaze, grote, kleine, vreemde of ander soort hoeden komen. Kaarten voor dit feest zijn verkrijgbaar bij de raad van elf leden en bij Café De Gouden Leeuw.
In de voorverkoop kosten de kaarten € 6,50 en aan de deur op de avond € 7,50. Ook is het natuurlijk mogelijk om lid te worden voor € 25, per seizoen, waarbij u gratis toegang krijgt voor alle feestavonden!
Wilt u geen lid worden, maar draagt u de carnavalsvereniging wel een warm hart toe, kunt u altijd een vrijwillige donatie doen, daarvoor dient onderstaand formulier.
Voor meer informatie over de Gaanders kunt u altijd kijken op www.degaanders.nl

Carnavalsvereniging De Gaanders

 Ja, ik word lid voor € 25,00 per seizoen per persoon en heb vrije toegang bij de feestavonden
 Ja, ik word donateur en schenk een vrijwillig bedrag aan carnavalsvereniging De Gaanders
Het bedrag wat ik schenk bedraagt € …

Naam:……………………
Adres:……………………
Woonplaats:………………

Dit formulier kunt u doneren in de bus doen van Hoefblad 27, naast de ingang van Coop de Graaf. U ontvangt dan een rekening thuis.