KLAVERJASAVOND STICHTING AMIGOS

Zaterdag 29 oktober 2005
In de kantine van Stompwijk 92
De kaartliefhebbers onder ons nodigen wij uit voor de klaverjasavond van Stichting Amigos, welke wij voor de tweede keer organiseren. Wij geven de avond een andere invulling dan wij eigenlijk hier in Stompwijk gewend zijn. Het zou mooi zijn als per tafel ingeschreven kan worden, dus per vier kaarters tegelijk. Als u een kaartclubje heeft, vier buurtjes, vrienden of familieleden enz. dan kunt u gezellig komen kaarten. Er worden drie rondes van zestien giftjes gekaart en u kaart als koppel met één van uw clubje en rouleert daarna nog twee keer. Als koppel heeft u ook twee tegenmaten van een ander clubje. Eén en ander wordt op de avond zelf nog uitgelegd. Enfin, wie vorig jaar geweest zijn kan zich nog wel herinneren, dat het op het eind goed uitpakte. Op die manier komt er een kaartclubwinnaar uit de bus rollen en individueel zijn er ook prijzen te winnen.
Maar als u géén clubje van vier kan vormen en u wilt toch graag komen kaarten, dan bent u van harte welkom. Ter plaatse vormen we dan een gelegenheidsclubje.
De deur staat open om 19.30 uur voor inschrijving en wij willen om 20.15 uur beginnen met kaarten. Wij bedanken Stompwijk 92 voor het beschikbaar stellen van de kantine en de jeugdcommissie voor het gebruik van de tafelnummers.
Voor meer informatie kunt u bellen met Fried en Lia, telefoon 071 5802378
Namens Stichting Amigos, Lia de Jong Zwetsloot