November, begin carnavalsseizoen

November, begin carnavalsseizoen “’t Is een Jungle”.
Op het moment dat u dit leest is het inmiddels alweer november, en in november wordt natuurlijk voor de meeste mensen bekend wie de nieuwe Prins en Page worden. Bij de leden van de raad van Elf worden al de oren van hun hoofd gevraagd van wie het zijn, maar ook zij horen het pas op de avond van het openingsbal, Het Gekkenhoedenbal. Misschien is dit jaarlijks wel het best bewaarde geheim van Stompwijk, maar wie zal dat zeggen!!
Op 12 november is er dan dus het gekkenhoedenbal in Het Blesse Paard, het is de bedoeling dat iedereen een leuke grappige of bijzondere hoed opdoet en daarmee dus niet voor gek loopt omdat iedereen een hoed op heeft! Je loopt op die avond meer voor gek als je je haren laat zien. Er is een prijs voor de mooiste/gekste hoed en voor de leukste hoedengroep. Dus doe je best en maak een geweldige hoed waar de jury helemaal ondersteboven van is.
Ook zijn er alweer groepen bezig met het bedenken van de nieuwe carnavalskar voor de optocht van volgend jaar. Het motto voor dit jaar is: ’T is een Jungle en de grote carnavalsweek is 22 t/m 28 februari 2006, zet het alvast in de nieuwe agenda! Voor meer informatie over data, foto’s en andere wetenswaardigheden, surf een een keer langs www.degaanders.nl
PR. De Gaanders