Leesprogramma en ledenwerfcampagne

Leesprogramma “Een duik in de tijd”
start in bibliotheek

In de locaties Leidschendam en Voorburg start deze week het Leesprogramma “Een duik in de tijd”. Doel van dit leesprogramma is het bevorderen van lezen bij kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen, die lid zijn van de bibliotheek kunnen de komende weken een aantal boeken over dit thema lezen.
De boeken gaan over geschiedenis en over de tijd, bijvoorbeeld over dino saurussen, ridders, hoe leefden de mensen vroeger enzovoort. Kinderen die mee willen doen, halen een deelnemerspasje bij de informatiebalie.
In de bibliotheken staat een kast met boeken over het thema. In elk boek zit een formulier, dat ingevuld moet worden. Als je dit formulier inlevert krijg je een dinosaurussticker in je deelnemerspas. Bij drie of meer stickers kan je bij de balie een cadeautje ophalen.

Ledenwerfactie Bibliotheek succesvol
De Bibliotheek Leidschendam Voorburg is zeer tevreden met de tussenstand van haar ledenwerf campagne: 300 nieuwe volwassen leden in 2 maanden. Deze aanwas is te danken aan de actieaanbieding voor nieuwe volwassen leden. Zij kunnen kiezen voor drie maanden gratis lidmaatschap of voor een boekje met waardebonnen ter waarde van ruim € 13, bij een jaarabonnement tegen het normale tarief. De actie loopt nog tot en met 31 december 2005.

Voor openingstijden en voorwaarden, zie www.bibliotheeklv.nl.