Bardancing the Limit

Afgelopen weekend
Ja, ja alweer een weekje voorbij! maar gelukkig was het weer een zeer geslaagd weekeinde we waren maar liefst twee keer geopend, zoals jullie weten was dit op de vrijdag en op de zondag. Vrijdag hadden we zelfs een onaangekondigd optreden van onze eigen dorpse André Hazes, namelijk Jan van de camping! Hij heeft voor ons een ruim assortiment aan Nederlandstalige meezingers gezongen, zijn optreden was een groot succes!! Zondag waren we natuurlijk ook geopend, de avond begon pas echt gezellig te worden rond een uurtje of negen!! , maar toen was het ook echt goed. De sfeer zat er goed in en er werd fanatiek gedanst. Zo was ook de zondag een zeer geslaagde avond!!!
Fotolijst
Zoals sommige van jullie al wel gezien hebben we de fotolijst opnieuw behangen, er hangen nu heel veel foto s in waaronder een heleboel pics van het Proud to be Fout feest dus kom gauw een keertje kijken. Ook komen er aanstaande zondag nog meer foto s te hangen, altijd leuk om jezelf terug te zien toch!
Kerst!!!
Jazeker de kerst komt er ook alweer aan, nou jah je kunt niet vroeg genoeg beginnen toch, maar zoals ieder jaar zal ook dit kerstfeest op de eerste kerstdag vallen!! Houd dus deze avond vrij, want dit mag je echt niet missen!!! De kaartverkoop zal ook een dezer dagen beginnen, houd dat dus goed in de gaten!!! we laten jullie er spoedig meer over weten.
Aankomende week
We zijn helaas de aankomende week maar een keertje geopend, dit is zoal jullie weten op de zondag we starten om 19.00 uur met het feest, ook start dan ons wekelijkse vrolijke uurtje. Wij hebben er alweer heel veel zin en we hopen jullie ook. Tot dan en een hele fijne week toegewenst!!!

Groeten en geluk, The Limit