De vraag van de maand

Waar gaat het om in de vraag van november?

Deze keer vragen wij de mening van de jongste inwoners van onze gemeente, de kinderen van 3 t/m 9 jaar, over de inrichting van speelplekken in hun buurt. Dit kunnen speeltoestellen zijn, maar ook klimbomen, verstopbosjes, enzovoorts.Het doel is uiteraard dat de kinderen blij zijn met deze speelplekken. Daarom hebben zij eigenlijk de belangrijkste stem. Wij willen dan ook graag weten wat hun wensen zijn, zodat wij dit kunnen doorgeven aan de mensen die er op dit moment in de verschillende wijken mee bezig zijn.
De vraag van de maand aan kinderen tot 10 jaar
Hoe ziet volgens jou de leukste speelplek er uit?
Hoe kunnen ze reageren?
Als ze zelf al met een computer overweg kunt, is ons voorstel: “kruip achter het toetsenbord en bericht ons hoe je erover denkt”. We horen daarbij graag hoe oud ze zijn. Reageren kunnen ze, liefst voor 30 november, via onze website www.d66leidschendam﷓voorburg.nl, of direct per e mail aan devraag@d66leidschendam﷓voorburg.nl.
Lukt het niet zelf, dan is er wellicht een moeder, vader, zusje, broer, vriend, vriendin of de leerkracht op school die hen kan helpen om ons te vertellen over hun ideale speelplek. Maar ze kunnen uiteraard ook op een zaterdag of zondag bellen met Jérôme Schellings (tel. 070 3204378).
Deze keer wordt er een knutselpakket verloot onder degenen die hebben gereageerd.
Reacties op de ‘vraag van de maand’ worden geplaatst op onze website.