Over 2 weken alle Ruimte in Gaandrie

Nog 2 weekjes, en dan hebben wij weer alle
‘’Ruimte in Gaandrië’’

Het grote weekend staat weer voor de deur, en wij van de Gaanders hopen dat U er klaar voor bent. Wij zijn dat in ieder geval wel, en op een paar kleine dingentjes na is alles geregeld!!
Wij van de Gaanders willen U er toch nog even op wijzen dat er het één en ander is veranderd mbt het straatcarnaval die wij op 21 februari organiseren, en wat betreft de route van de optocht.
Zo hebben wij dit jaar geen toestemming gekregen om door de Van Santhorststraat en de Van Raephorststraat te rijden. Dit betreuren wij ten zeerste, en hopen dat de vele mensen die daar normaliter staan te kijken naar de kruising van de Dr van Noort en de Meerlaan komen. Daar zal het straatcarnaval om 14.00 uur beginnen met een DJ en enkele optredens. Die middag zal TUSSEN 14.00 EN 20.00 de Meerlaan EN de Dr. Van Noort ter hoogte van de Bles AFGESLOTEN ZIJN VOOR ALLE VERKEER!!!!! Houd U hier dus aub rekening mee.
Aanvang van de optocht is bij Scheria om 13.00 uur,en we vertrekken om 14.00 uur.
Vorig jaar hebben wij nogal wat klachten van gemeente en politie gehad over GLASWERK op de karren en rommel op straat. Wij willen U dan ook met klem vragen om geen dranken in glas meer op de karren mee te nemen. En als U bij aanvang op het terrein van Scheria Uw nummer krijgt,ontvangt U ook een vuilniszak van ons. Wij hopen dat U hem ook gebruikt zodat we andere jaren ook nog van dit mooie evenement kunnen genieten.
Net als vorig jaar kunt U van te voren inschrijven via de mail, info@degaanders.nl .
Het klink misschien een beetje streng allemaal, maar toch zijn we er van overtuigt dat het weer een toppertje word.

Volgende week zal ik U verder op de hoogte brengen wat betreft ons programma en de KLAPPER van de Slotavond. We hebben ELIZE weten te strikken en dat beloofd wat!!
We hebben tevens nog enkele plaatsen in de bus voor ons dagje naar Keulen op donderdag de 19de. Misschien is het wat voor U??

3X alaaf,
Pr De Gaanders