30 juni …….wat een dag!

De tijd om afscheid te nemen van de Maerten van de Veldeschool was voor mij gekomen.

Eens komt er een laatste werkdag, dat is voor iedereen onvermijdelijk. De feestelijke afsluiting was voor mij een geweldige verrassing!

Om 10 uur stond er een heus rijtuig voor de deur : een open koets met menners in stijl gekleed. De rit naar Stompwijk was schitterend; stapvoets rijdend genoten Hans en ik van het prachtige open landschap bij mooi weer. Ik was blij in Zoeterwoude te wonen zodat het een flinke rit was.Over de filevorming achter ons heb ik me niet schuldig gevoeld.(sorry)

Op school aangekomen werden we verwelkomd door alle kinderen van de school die samen met het team en onze kinderen en kleinkinderen onder de muzikale klanken van een heus draaiorgel stonden opgesteld op het schoolplein, waar de feestelijkheden vanwege het mooie weer konden plaatsvinden. Alle groepen deden iets leuks in de vorm van zang, dans, playback en een alfabet. Het beste theatergezelschap kan hier niet tegen op ! Wat hebben de kinderen het leuk gedaan. Ons gezin heeft genoten.

De ouderraad was weer actief met verzorging van de drankjes en hapjes. Velen kwamen afscheid nemen met vriendelijke woorden.

In het Blesse Paard stond een heerlijke lunch klaar voor mijn familie en collega’s. Cadeaus werden aangeboden en het feest werd met een lied door het team afgesloten. Van de schoolkinderen heb ik een prachtige digitale camera gekregen waar ik heel blij mee ben, want ik moest me nog behelpen met een filmrolletje.

Lieve ouders, kinderen en oudleerlingen, collega’s en iedereen die heeft meegewerkt aan deze voor mij fantastisch leuke dag : hartelijk dank voor alles. Stompwijk is me dierbaar.

Juf Zita