Fanmail! Hekking B Band


Na de kindermiddag was het vanaf 15.30 uur de beurt aan de Hekking B. Band om de mensen terug op het plein te krijgen. Dat is de band wel toevertrouwd, onder leiding van de gedreven Aad van der Burg schalde een scala aan covers over het langzaam volstromende plein.

Een grote verscheidenheid aan oude en minder oude nummers uit de popmuziek met als start Suspisios Mind van The Rolling Stones via Joe Cocker tot Iedereen is van de wereld van De Dijk.

Het blijft een prachtig gezicht zoals het enthousiasme van deze band en natuurlijk ook de zomerse temperaturen een prettige sfeer teweeg brengt waarin iedereen van heel jong tot minder jong het erg naar de zin heeft. Al met al weer een geslaagd optreden van deze band die op vlonderpop tijdens de Stompwijkse Paardendagen opnieuw te horen zal zijn.

Een enthousiaste fan