Programma WOEJPRET 2010 in Stompwijk

Dit jaar wordt er door Stichting Welzijn Oud en Jong tijdens de laatste weken van de zomervakantie weer WoejPret georganiseerd in Stompwijk. Benieuwd naar het programma? Bekijk dan snel onderstaand schema!

Maandag 9 augustus ’s ochtends van 10.00 uur – 12.30 uur en ‘s middags van 13.30 uur – 16.00 uur Versier je eigen steen of figuurzaag jou vervoermiddel! Uiteindelijk bouwen we met elkaar een minidorp!

Dinsdag 10 augustus ’s ochtends van 10.00 uur – 12.30 uur en ‘s middags van 13.30 uur – 16.00 uur We gaan vandaag kleien of een 3d kaart maken. Uiteindelijk bouwen we met elkaar een minidorp!

Woensdag 11 augustus ’s ochtends van 10.00 uur – 12.30 uur en ‘s middags van 13.30 uur – 16.00 uur Doe mee en maak je eigen flesje met gekleurd zand of pompoen! En bouw jouw voertuig van Lego!

Donderdag 12 augustus ’s ochtends van 10.00 uur – 12.30 uur en ‘s middags van 13.30 uur – 16.00 uur Kom ook een autootje maken of strijkkralen! ’s Middags spelen we een kinderbingo!

Vrijdag 13 augustus ’s ochtends van 10.00 uur tot ‘s middags 17.00 uur We gaan naar de Linnaeushof!

In Stompwijk worden de inschrijvingen op de dag zelf geregeld, met uitzondering van het uitstapje op vrijdag 13 augustus hiervoor kunt u uw kind tijdens de hobbyclub uren in het Dorpshuis op dinsdagavond bij Anneke van Bemmelen inschrijven. Wij verzoeken u contant te betalen.

Zie voor meer informatie de website: www.woej.nl!

Nagekomen informatie:

Ook dit jaar wordt er door Stichting Welzijn Oud en Jong tijdens de laatste twee weken van de zomervakantie weer WoejPret georganiseerd. Gedurende 10 dagen, van 2 t/m 6 en 9 t/m 13 augustus, biedt Welzijn Oud en Jong (Woej) een breed pakket van vakantieactiviteiten aan.

Dit jaar zullen we activiteiten organiseren rondom het thema vervoermiddelen. Elke dag wordt er een ander vervoermiddel benadrukt, waardoor de kinderen op speelse wijze kennismaken met verschillende vervoersmiddelen. Naast deze activiteit staat ook het knutselprogramma volledig in het teken van de verschillende vervoersmiddelen. Nieuw dit jaar is onze samenwerking met Reactief, zo kunnen de kinderen elke dag onder leiding van professionals een sport beoefenen. Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning, waarbinnen de kinderen verschillende spelletjes kunnen spelen zowel binnen als buiten.

De vakantieactiviteiten zijn bedoeld voor alle kinderen die het afgelopen jaar op de basisschool hebben gezeten. Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn welkom op elke locatie. In Stompwijk vindt WoejPret alleen tijdens de laatste week van de zomervakantie plaats!

De kaartverkoop is al reeds gestart en loopt nog tot vrijdag 16 juli! U kunt uw kind(eren) alleen inschrijven op de locatie waar u uw kind deel wilt laten nemen. Voor de locatie Voorburg kunt u dit doen aan de balie van Woej in wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, Van Royenstraat 2 te Voorburg, van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur. Voor Leidschendam kunt u uw kind(eren) inschrijven aan de balie van de Bouwspeelplaats, Prinsenhof 21A te Leidschendam, van maandag t/m vrijdag van 15.00 uur tot 17.00 uur. In Stompwijk worden de inschrijvingen op de dag zelf geregeld, met uitzondering van het uitstapje op vrijdag 13 augustus hiervoor kunt u uw kind tijdens de hobbyclub uren in het Dorpshuis op dinsdagavond bij Anneke van Bemmelen inschrijven. Wij verzoeken u contant en gepast te betalen.

Voor meer informatie omtrent WoejPret kunt u contact opnemen met Monika Borsboom van Woej, tel. (06) 30028003.