Sport verbroedert.

Dat hebben we de laatste weken kunnen meemaken tijdens het WK voetbal, iedereen was in het oranje, of je nu voor Feyenoord, Ajax, PSV, FC Twente of Stompwijk 92 ‘bent. Jammer dat de finale verloren werd, maar ik vind dat de Spanjaarden het wel verdiend hebben, alhoewel het net zo goed andersom had kunnen zijn. We kunnen wel weer blijven dromen en hopen op een volgende keer en dan allemaal nog gekker?

Nee gekker kan het niet. Bij de Feyenoord barbecue van afgelopen zaterdag was er ook zo ’n verbroederingsmoment en die wil ik jullie niet onthouden. Tot Feyenoorders van het jaar werden gekozen Dion v.d.Burg en Mike Turkenburg vanwege hun grote inzet om de barbecue extra gezellig te maken met muziek en beeld. Omdat Mike op dat moment ontgroent werd bij de BEATZ was men genoodzaakt om de beker aan zijn moeder uit te reiken. Zij is een van de fanatiekste Ajax fans, maar was zo sportief om hem aan te nemen, nou ja aan te raken, zoals je kunt zien met een vinger. Ja je moet de eer toch een beetje hoog houden bij je mede Ajaxs fans, voor je het weet mag je niet meer mee naar de wedstrijden.

Het was in ieder geval erg gezellig en we hebben allemaal kunnen genieten van lekker eten, dinken , muziek en veel gebabbel, al of niet over voetbal. De nieuwe burgemeester van Stompwijk is trouwens ook een Ajax fan, Deux was zondag jarig en kreeg een mooi T-shirt, burgemeester van Stompwijk, Deux Zuidgeest. Gefeliciteerd Deux met jouw benoeming, namens alle Feyenoorders.

Verder wil ik alle buren nog even bedanken dat er geen klachten waren over de overlast die wij ongetwijfeld veroorzaakt hebben. Bedankt.

Ria Luiten