WK.FINALE BIJ DE LIMIT/BEATZ

Nog maar net Summerland achter de rug of de mannen hebben weer wat anders bedacht. Na de vrijdagmiddag/avond waar Nederland-Brazilie te zien was, smaakte dit naar meer. De Finale, maar dan op het plein bij het Dorpshuis!

Binnen twee dagen tijd stond er dan ook een openluchttheater waar je U tegen zegt. Overal was aan gedacht. Beamer halen in Brabant (moest ook weer terug), een podiumwagen waar de beamer in moest vanwege het licht, twee taps, frisdrank, sate. Ook aan toiletten was gedacht.

De buurt was uitgenodigd. Het plein was versierd. Voor- en na de wedstrijd in de pauze was er vuurwerk. Wat was het een feest om deze speciale wedstrijd met elkaar te bekijken.

En tuurlijk was het balen dat we niet wonnen maar we herinneren ons later wel waar we waren; weetjenog die finale tegen spanje 2010?

Jongens het was top, Ik denk namens velen die er waren bedankt voor deze bijzondere ervaring.

Marjo van Veen.