Vlonderpop 2010 was een succes!

Uw rappe journalist was op 18 juli 2010 jongstleden getuige van een bijzonder succesvol verlopen concert op de Stompwijkse Vaart. Tijdens nu al weer het 4 officiële Vlonderpop concert konden de toeschouwers genieten van een geweldige atmosfeer.

Fantastische optredens van 2 Stompwijkse bands (Hekking B Band en Fool Speed Ahead), lekker warm weer, voldoende te eten en drinken en en nu ook wat meer ruimte. Beter kon het niet. De optredens vonden nu echt plaats op een drijvende vlonder. De vlonder hield zich goed ondanks het enthousiasme van de bands. Slechts een lichte deining was waarneembaar.

Wat meer deining ontstond toen enkele organisatoren te water geraakten, volledig vrijwillig natuurlijk.

Als u geïntresseerd bent in meer informatie, foto’s en filmpjes, bezoek dan www.vlonderpop.nl met uitvoerige foto presentaties en meer filmpjes van de optredens.

Maar hier alvast een voorproefje