Ha Stompwijk!

Ha STOMPWIJK,

Even een bedankje voor het geweldige paardendorpsfeest. Ieder jaar kom ik graag terug op het oude dorp, met zussen en schoonzussen en broers, en maken we er een feestje van. En wagen we een gokje, wat dan veel commotie geeft op de tribune. Ook is het leuk om je klasgenoten te ontmoeten, en nog leuker is het, dat je de volgende generatie nu weer ziet met kinderwagens en kleuters.

Zo ook waren zondag mijn kleinkinderen er (van Loek en Margaret Brabander met Arie, Toon, Lou en Lobke). En dan met oma in de draaimolen, het herhaalt zich en gewoon omdat het zo gezellig is en je groeit er mee op. En dan gewoon na afloop een biertje buiten de tent, en in mijn geval met zus Loes op de fiets naar huis (vijf kwartier fietsen). Geweldig!, maar het weer zat dan ook mee. Het blijft toch een geweldig dorp! Groeten v RIA v. SANTEN uit WATERINGEN